El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 7 de setembre del 2009

Ja es oficial! PIRATES I SIRENES ja es a punt de néixer. Comença el compte enrere.

dilluns, 7 de setembre del 2009
Hola estimats amics!

La veritat és que estic realment emocionada de saludar-vos a tots (els que ja em coneixeu i els que encara no) i sumar-vos a la meva propera gran aventura radiofònica PIRATES I SIRENES.

La ràdio es fantasia

Avui ha estat el dia triat per la cadena per presentar la graella amb la nova programació, així que tal volta alguns ja ens heu vist al Notícies migdia d' IB3 Televisió i els que no , ja sabeu, demà probablement ja serà notícia a la premsa. Amb l' inici d' aquesta nova temporada de ràdio, ençetaré també, una nova etapa en la meva carrera professional tornant a la franja nocturna amb il·lusió renovada. Tinc molts bons records dels dues anys i mitj viscuts junt els "tresdeniters" al magazín 3denit, pertant espero tornar a comptar amb bona part dels oients de llavors i també de nous que és vulguin sumar a la nostra nova empresa.

És pot esser cada nit un pirata o una sirena, podeu participar de diferents maneres: telefonant en directe al 971 13 99 00, enviant un correu a la adreça piratesisirenes@ib3ràdio.com (disponible próximament), escrivint en aquest blog o a traves del Facebook.

De moment podrem comptar amb una hora diària de programa , però si ho dessitjam amb totes les nostre forces, tal volta , a partir del mes de gener podrem compartir una hora més, és a dir de la 01.00 als 03.00, dependrà de la vostra resposta!


Per tant espero amb totes els meves forces que PIRATES I SIRENES us agradi el suficient com per licitar cada nit a bord d' un vaixell imaginàri a on tot és possible, com volar entre els somnis de la gent, dispensant moments plens de màgia i fantasia, i tots plegats formar una nova família, mentres les sabates dormen!

Una besada forta a tots!

Sandra

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates