El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 29 de setembre del 2009

El creatiu ANTONIO FERNÁNDEZ-COCA es sotmet a EN CODI SECRET

dimarts, 29 de setembre del 2009
Poques coses podria afegir jo a allò que ell mateix posa en la seva pagina web. Tal volta , que de tant en quan compartim estonetes conectats al "llibre de les cares" i ens fem alguna confidència, però aquesta nit de ben segur que l' intentarem conéixer d' un altre forma! Tot un repte per mi, ja que...cóm es pot sorprendre a un cratiu com ell? Ja està avisat, i sap les regles del joc. A PIRATES I SIRENES sempre s'han de respondre totes les preguntes o sino un malefici caurà sobre tota la nostra tripulació, i això ningú ho vol. Intentarem re-crear l' atmòsfera més màgica per fer una travessia molt especial. A bord, un dels genis de la comunicació, il·lustrador i creador que mai m' hagi topat a la meva carrera. Orgullós de viure a Mallorca, ja es declara un illenc més. Però hi ha coses que el fan totalment especial, diferent a la resta. I avui em contarà secrets...

ANTONIO FERNÁNDEZ-COCA
provocadora ment creatiu


Antonio Fernández-Coca, Jerez 1966, és Doctor i Professor Titular en la Universitat de les Illes Balears. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Sevilla, diplomat en Producció per a Cinema i Televisió per la Junta d'Andalusia i Màster en Imatges de Sintesis i Animació per Ordinador per la Middlesex University (UK) i la Universitat de les Illes Balears. Va ser un dels professors coordinadors del Màster Europeu en Multimèdia Interactiva (Dt. IMM). De juliol de 2003 a setembre de 2006 va ser el Coordinador de la web de la Universitat de les Illes Balears. És director de diversos cursos de Postgrau sobre Comunicació i Venda des de l'ocupació d'Internet.



Va ser el dissenyador gràfic del primer CD-I (Philips) realitzat a Europa i és responsable de la interfície gràfica d'usuari de reconeguts CDROM, entre els quals destaca el 'Catàleg de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca' i 'S'Albufera' premiat amb el guardó 'Perseo d'Or' del Festival Internacional Multimèdia de Florència. És autor de llibres com 'Producció i disseny gràfic per a la World Wide Web', publicat per Paidós Editors. Ha organitzat i/o impartit seminaris a Itàlia, Bèlgica, França, Portugal, Regne Unit, Xile i Espanya. Participa com expert en el desenvolupament dels informes que Telefònica S. a. publica anualment sobre "La Societat de la Informació a Espanya".

Fernández-Coca participa com a tertulià i analista en diversos mitjans de comunicació. La ràdio, premsa i televisió, també són camps creatius en els quals desenvolupa la seva labor.

Fernández-Coca a diferents programes d' IB3TV

1 comentaris:

mateos75 ha dit...

Vaya, muy a mi pesar (y también a mi placer)veo que esta va a ser otra noche de no dormir... me encanta tu programa, y esta noche con fernandez-coca no me lo puedo peder.

Sólo hecho en falta una cosa... el programa es demasiado corto.

besis desde formentera
mateos

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates