El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dijous, 24 de setembre del 2009

Contes de Fantasmes de FERRAN D' ARMENGOL a CONTES PER A NO DORMIR

dijous, 24 de setembre del 2009
Estrenem secció! Atenció tripulació! Tothom a coberta! I el que tingui por que es tapi les orelles! Aquesta nit contarem “CONTES PER A NO DORMIR” i el nostre primer convidat serà l’ escriptor FERRAN D’ ARMENGOL, conegut com a Darkman a la web relatsencatala.com.
El nostre convidat d’ avui es nascut a Barcelona l’ any 1959, als 14 anys va entrar a treballar en una entitat financera i encara es mou en aquest món. La seva primera publicació va esser un relat en un llibre recull editat per Proa l'any 2005, amb d'altres autors de l'Escola de literatura de l'Ateneu Barcelonès, el títol era "Setze Petges", ja que foren setze els autors. Te dos relats més publicats amb autoedició a la pàgina Bubok.com, un d'ells és aquest que llegirem avui vespre, "l'Album" i el recull es diu "Contes de fantasmes" i l'altre és un conte eròtic "Llépola" és el títol, i el del recull "Relats per llegir amb una sola mà" i tots dos estan fets amb gent de la pàgina Relats en Català. De petit ja feia escrits i la seva mare encara deu desar-ne alguns per dins els calaixos de casa seva.

FERRAN D' ARMENGOL I GALCERAN


Ens conta que la feina que el manté no l’hi permet dedicar més temps a escriure, tot i així, hi dedica menys del que podria, ja que te un fill de nou anys que demana de la seva atnció com a pare. Els viatges en tren que fa cada dia per anar a la feina (viu a Terrassa i treballa a tocar del Mercat de la Boqueria, a la Rambla de Barcelona) l’ hi permeten llegir i fins escriure alguna cosa. Actualment viu a Terrassa i li agrada molt anar als concerts de Leonard Cohen!

Tindrem el plaer de escoltar el seu inquietant relat publicat en el llibre-recopilació CONTES DE FANTASMES, anomenat “L’ album”. No us ho perdeu!

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Gràcies Sandra i companyia per una nit tant meravellosa: Vau ser una tripulació molt acollidora, i ja saps, quan estrenis la secció eròtica, aquí em tens a punt!

Sandra Llabrés ha dit...

Hola Ferran, el plaer ha estat nostre! Tot un honor tenir-te a bord del nostre vaixell. Esper que aviat tornis volar amb noltros cap a Terres Màgiques...i perquè no? sensuals!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates