El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Pirates i Sirenes és noticia a d' altres blocs...

dissabte, 3 d’octubre del 2009
Del bloc de na CATI COBAS


skip to main skip to sidebar Caticrónicas: "El Regreso"
Estas crónicas nacieron en www.caticobas.blogspot.com, bautizadas por Miriam Chepsy, su madrina, en el año 2002, en plena crisis argentina. Son escritas, a veces, desde el humor y otras, desde la nostalgia. Extienden un puente transatlántico entre Argentina y Mallorca, mis dos tierras.

martes 15 de septiembre de 2009
Anoche, en IB3 Radio, con Sandra Llabrés...Piratas y Sirenas

Anoche tuve el gusto de participar en el Primer Programa de la superpolifacética Sandra Llabrés, mallorquina, locutora y presentadora, relacionista pública y especialista en protocolo y comunicación. Productora y realizadora de radio. También, actriz de doblaje.
Me entrevistó durante el transcurso del programa y dialogamos en Catalán acerca de la historia de reencuentro con mi familia, de la que ella es altamente responsable, junto a Joana Pol.

Como cierre, leí una Caticrónica de mi autoría, que pongo a continuación, titulada ¡Piratas y Sirenas!

Como digo en la crónica: ¡Larga vida a Sandra y su nave radial y mágica!
http://www.ib3.es/
http://www.piratesisirenes.blogspot.com/


Publicado por CATI COBAS en 4:23


Al portal JOESCRIC.COM

El programa nocturn d´IB3 ràdio Pirates i sirenes ens ha fet arribar una proposta per tots els autors del nostre portal JoEscric.com.

Aquest programa, que s´emet de dilluns a divendres de 01:00 a 02:00h, té una nova secció titulada El ball de les plomes amb la qual es pretén donar difusió a les obres dels autors i escriptors. Amb aquest objectiu, tots els dilluns s´entrevistarà a un autor i es podran escoltar fragments o relats curts dramatitzats en els veus de importants actors de doblatge, amb l´elaboració d´un muntatge professional on és cuidarà fins el darrer detall, quedant així inmortalitzats en un arxiu sonor de qualitat.

Des del programa Pirates i sirenes faran una selecció dels millors relats i els hi donaran tota la rellevància possible penjant el currículum vitae del seu autor, textos i inquietuds, etc, al blog oficial del programa així com a la plana web d´ib3 ràdio.

Els autors que vulguin participar han d´enviar el seu currículum, una fotografia (opcional), el text o relat curt (màxim dues pàgines) i un nombre de telèfon de contacte. També es poden dirigir al correu sandrallabres@yahoo.es o al del programa piratesisirenes@ib3ràdio.com.


Al portal EQUIPO CONSAMA

PIRATES I SIRENES

Se trata de un blog muy bien logrado que desde este apartado os animo que lo visiteis,más abajo también os pongo un enlace,es un blog creado por una amiga nuestra llamada sandra llabres,dinamico,informativo,diferente,vale la pena visitar .

http://piratesisirenes.blogspot.com/


Al bloc TERRITORIO DEL CHAMÁN de José Francisco Argente

viernes 18 de septiembre de 2009
Sissí, Emperatriz de Austria y Catalina Homar, un encuentro en Valldemossa
Apuntes para el programa de IB3 Radio ‘Pirates i Sirenes’ (17-IX-2009) Dirigido por Sandra Llabrés.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates