El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Joan Sastre Balaguer de PORTAL FORÀ ens presenta SINEU, VILA DE LLEGENDA a PIRATES I SIRENES

dimecres, 14 d’octubre del 2009
Avui vos donam a cónéixer dues històries en una, estimats amics de PIRATES I SIRENES!

Per una banda PORTAL FORÀ DINAMITZACIÓ CULTURAL, una forta aposta per recuperar, catalogar i mostrar al món bona part del nostre patrimoni cultural balear i alhora una de les rutes que ens proposa aquest important portal anomenada: SINEU, VILA DE LLEGENDA

Una idea original de l' equip directiu de PORTAL FORÀ, encapçalat per el nostre convidat d´aquesta nit,

JOAN SASTRE BALAGUER
Director de Portal Forà

Joan Sastre Balaguer, un amant del nostre patrimoni.

Serà ell qui ens expliqui la ruta que serà objecte de la nostra secció La Ruta D' Oriò. Una ruta guiada, excel·lentment documentada, recollida i presentada per el prestigiós historiador Gaspar Valero.

"En aquest itinerari titulat “Sineu vila de llegenda” volem donar a conèixer Sineu –vila la primera, com diu el seu lema- a partir d’un punt de vista original, amb les llegendes com a eix temàtic. Recrearem les contarelles, les llegendes i les tradicions o les anècdotes que tenen Sineu com a protagonista, i trescarem pels seus carrers, places i monuments amb la intenció de conèixer una mica més aquesta vila , brufada per l'encís que es desprèn dels contes populars, de l'enginy dels seus habitants i de la saba de l'avior, de les generacions passades, que és present en un urbanisme i en una arquitectura difícilment igualables." Gaspar Valero i Martí.

Si voleu conéixer de primera mà l' Itinerari per les llegendes, les tradicions,les anècdotes i les rondalles de la vila de Sineu, no vos podeu perdre el programa que vos oferim avui!

2 comentaris:

macadamia ha dit...

me encantó pariente!! gracias a google que tiene traductor, puedo disfrutar de los textos de tu blog: abrazo argentino y patagónico, sabias que san julián es una ciudad con mucha historia?
te voy a ir contando algunas cosillas, tenemos nuestro patrimonio histórico también

Anònim ha dit...

Esta noche estaré atenta a tu programa. Resulta muy interesante oirte y aprender de ti en tu programa. Un beso enorme Sandra. saludos a Joan Sastre Balaguer y gracias por hacernos viajar en la memoria y en el tiempo.

Diana Lucero.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates