El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 10 de novembre del 2009

Fran Fiol, Mister Balears 2009, aquesta nit a EN CODI SECRET

dimarts, 10 de novembre del 2009
Avui vespre rebrem a bord del nostre programa a tot un deu de la bellesa: l´ex-futbolista, model de professió i flamant Mister Balears 2009, Fran Fiol. Amb la amabilitat que el caracteritza, el Mister Balears no dubtarà en sotmetrer-se a les preguntes més inesperades del nostre EN CODI SECRET. Es molt probable que poguem descobrir tots plegats l´altre tresor que guarda en el seu interior Fran Fiol, i que malgrat la dificultat, aquest sigui encara més bell que l´exterior...


FRAN FIOL
Mister Balears 2009

Fran Fiol, un autèntic Rei Neptú a PIRATES I SIRENES
Ha jugat com a futbolista professional en un equip de segona divisió, però ara es el món de la moda el que interessa al nostre atractiu convidat , de fet es vol dedicar de forma completa al món de la moda. Avui passajarà per una passarel·la, i no de moda precisament, la que el convidarà a pujar al nostre vaixell pirata. De ben segur que no serà gens difícil imaginar perquè a part de rei de la bellesa va esser també elegit Mister Elegancia.

Voleu descobrir amb nosaltres com és i què sent un campió com ell? Ens conquistarà? Avui , amics, vos puc assegurar que ni jo ni la meva tripulació posarem resistència!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates