El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 22 de juny del 2010

Pirates i sirenes presenta La vertadera i sorprenent història del ratolí Pérez de Cristina Herreros

dimarts, 22 de juny del 2010
Al programa Pirates i Sirenes d’IB3 Ràdio, presentat i dirigit per Sandra Llabrés, de dilluns es compta amb un caire molt infantil a la secció “El ball de les plomes”, ja que es té l’honor d’entrevistar l’autora del llibre La vertadera i sorprenent història del ratolí Pérez, Cristina Herreros.

Ana Cristina Herreros
a
EL BALL DE LES PLOMES


“Què fa el Ratolí Pérez amb les dents que recull a la nit? Saps on viu? Per què es diu així? Sabies que en altres països qui s’ocupa d’aquesta feina és una formiga o una fada? En aquest llibre il·lustrat hi trobaràs la resposta a totes aquestes preguntes. I a alguna altra que no et fas, també. Seran moltes les coses importants que descobriràs en aquest llibre. Sobretot: que el veritable regal que aquest ratolí et deixa amagat a sota del coixí no són els diners ni la joguina, sinó…”

Ana Cristina Herreros és filòloga i especialista en literatura tradicional, compagina el seu treball com editora amb el seu ofici de narradora (amb el nom d’Ana Griott) a biblioteques, teatres, presons, cafès, escoles o parcs des del 1992. També ha publicat Cuentos populares del Mediterráneo i Libro de Monstruos españoles, obra premiada pel Ministeri de Cultura com el Millor llibre editat en la categoria de Llibres infantils i Juvenils de 2008.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates