El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 22 de juny del 2010

El nou batlle d’Inca, Rafel Torres, dimarts a EN CODI SECRET

dimarts, 22 de juny del 2010
Benvolguts amics, anit puja a bord del nostre espai nocturn el nou batlle de la ciutat d’Inca, Rafel Torres, a la secció “En codi secret” que es desvetlla com a persona i no com a polític.


El Batlle d' Inca, Rafel Torres
EN CODI SECRET



Després de cursar els tres primers cursos de la carrera de Dret a la Universitat de les Illes Balears, va començar a fer feina a l’empresa Camper on ha estat durant 22 anys ocupant diferents càrrecs de responsabilitat en diversos departaments.

En la seva vessant política, Rafel Torres, es va afiliar al Partit Popular amb 18 anys, des dels 22 anys ha ocupat càrrecs com ara president de Noves Generacions o president de la Junta Local des de 2005. Actualment, és vicepresident executiu del PP a les Illes Balears.

L’any 1995 va entrar com a regidor municipal per primera vegada, càrrec que ha ocupat de forma ininterrompuda fins el 2010. Ha gestionant de forma successiva les àrees de Participació Ciutadana, d’Esports, de Joventut, d’Habitatge i d’Interior. A més, també ha estat durant dues legislatures tinent de batlle i coordinador general de Regidories.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates