El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 7 de juny del 2010

Antonia Tur a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 7 de juny del 2010
Bon principi de setmana! En el programa d´anit us presentem a la autora ANTÒNIA TUR, que no dubta en pujar a bord del nostre màgic vaixell per compartir plegats la seva novel·la a la secció EL BALL DE LES PLOMES.
Antònia Tur


(Palma, 1958), s’ha dedicat a la docència i ha treballat en diversos àmbits pedagògics.Actualment és directora d’un col·legi públic i presidenta d’ADIPMA. És coautora del libre Programa de conducta social (Palma 2007). Ha col·laborat en diverses revistes com Bellpuig i Pissarra,coordina la revista escolar S’Auba.com des de l’any 2000. Com a autora literària ha estrenat la comèdia S’Embut (Artà 2009) i les obres de teatre infantil Na Jerònia i la llata (Capdepera 2005), Cinc Cèntims d’història (Capdepera2007) i La bona opció (Capdepera
2009). Aquesta és la seva primera incursió en el gènere narratiu.



"Llúcia enlluernada"
de Antonia Tur
“EN EL PRINCIPI ERA EL VERB I EL VERB ERA DÉU. I el verb es va fer carn”. Ha de tornar enrere. Ha de repassar el mot verb amb el bolígraf una altra vegada, i una altra, fins que queda una paraula ennegrida, fosca, que destaca damunt el paper blanc, sobretot en comparació de la resta. De vegades hi ha coses que val més no contar. Però, i si es tracta de la teva família, dels teus amics, de la gent que més estimes? Tampoc. Llúcia, la protagonista d’aquesta novel·la thriller duu una vida aparentment harmoniosa, feliç i tranquil·la a Ciutat en els anys noranta, però oculta una part de la seva existència a tothom. La seva angoixa creix quan una desgràcia l’engoleix dins un remolí que acabarà canviant el seu destí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates