El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dijous, 13 de maig del 2010

Pepe Arcade i Angel Costa. El Poder de la Cultura de Club.

dijous, 13 de maig del 2010
Hola amics i tripulant de PIRATES I SIRENES! Aquesta nit ens treurem la son a ritme de bona musica electrònica! I feta a casa. Parlem de dos grans i reconeguts musics de la nostra comunitat, dj' s i compositors ben coneguts en les nits balears i fora de les nostres fronteres,

CULTURA DE CLUB, ELS ORÍGENS
amb
Pepe Arcade i Ángel Costa


Jove productor de Palma de Mallorca que actualment treballa per a segells com: Malo Records, Upfront Records, Audecks Records, Soundfate, My Little Cat Records, The Wireless Marionettes Label, Zoopi Records i Irdial Music. Definit com un productor eclèctic, Pepe Arcade sens dubte té la seva propia senya d'identitat la qual li ha ajudat a afermar-se dintre del circuit de productors nacionals gràcies al suport d'artistes ja consagrats com Aitor Ronda i Isaac Indart. El seu treball en el segell balear Irdial Music a ajudat que Palma de Mallorca sigui considerada una pedrera d'excel·lents productors del país i dia a dia creixin nous segells en la illa. Els seus directes estan caracteritzats per la dinàmica a l'hora d'utilitzar els fx i el joc de les seves barreges, sorpreses i contundència asseguren diversió en la pista de ball.





ÀNGEL COSTA


Sens dubte la ment mes inquieta del panorama electrònic balear. No solament mai es queda estancat en una sola tendència sinó que li agrada explorar tot nou tipus de so existent. El seu estil varia depenent del públic però sempre entre els paràmetres dels diferents estils que toca (Minimal i techno) i la seva indubtable filosofia tecnoide. Els seus sets es caracteritzen pel seu dinamisme i varietat ajudat de les seves inseparables Xone 92 (Allen & Heath), la seva Final Scratch, Ableton live i la seva C-Loops de Xarxa Sound. Ha estat resident o ha actuat en les principals sales i esdeveniments de la illa mallorquina (BCM, Plató, Pacha Palma, Cala Vinyes, Gallery, Sala Fonica, Menta, Fogueró i un llarg ect.) sense deixar de costat els seus sets en la peninsula o alguns clubs fora de les nostres fronteres Spunny (Sabadell), La Real (Oviedo), Octopus (Pontevedra), Velvet Rooms (Londres), Emotion (Madrid), Coppelia (Madrid), Club Q (Zurich), The Room (Madrid), THC (Murcia) entre d´altres. Actualment actua i dirigeix un dels clubs mes importants de la illa, Gothic. Té altres dues residències a Palma, una en Garito Cafè (mensual) i altra en Fonica. A tot això cal sumar-li les seves assídues sessions en Txitxarro (Bilbao) en les seves festes de minimal i techno. La seva entrada en el món de la producció es fa cada vegada mes imminent al trobar-se, per fi, preparat per a això.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates