El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 24 de maig del 2010

Ostres, quins ous! de Begoña García a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 24 de maig del 2010
Hola amics! La tripulació de Pirates i Sirenes us aforeix una nit plena de simpatía i bon humor per començar bé la setmana! En la nostra secció habitual dedicada al món de les lletres, ens visitarà l' escriptora Begoña García, autora del llibre OSTRES, QUINS OUS! Però que ningú pensi que la nostra conversa serà avorrida, no. La nostra convidada d´avui té una història que contar, o més d' una. Ella, que és periodista, es va trobar de sobte xerrant de sexe al TIME OUT. Porta la secció més llegida de la revista, titulada Sexe Oral, que consisteix en fer entrevistes a personatges com Maruja Torres, Jaume Sisa, Ferran Monegal o Joel Joan sobre les seves pràctiques dins i fora del llit. El tema li va agradar i ja ha publicat dos llibres: EcoSex. O cómo practicar el sexo en verde (Océano) i Otres, quins ous, i altres productes eròtics de la cuina catalana. Amb ella no parlarem de literatura, sinó de recerques.

OSTRES, QUINS OUS!
de Begoña García a
"EL BALL DE LES PLOMES"
Un llibre de cuina que et podràs menjar de dalt a baix


Si mai no havíeu vist els productes gastronòmics catalans amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho. I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous!

Pot ser altament gratificant per a la vida sexual. Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, presenta un llibre ple de receptes, consells i dites amb molt d’humor i ingredients per impressionar al convidat més exigent.

Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus! I és que els aliments que utilitzem en la nostra cuina tradicional no tant sols són bons i saludables... també són molt eròtics! D’això ha deixat constància el llenguatge popular, que els ha transformat en símbols i metàfores per parlar de temes sexuals amb total llibertat. Quin vincle hi ha entre una cigala i una botifarra? I entre uns ous i uns pebrots? I entre una figa i un conill? Cadascuna d’aquestes parelles de mots ha servit per parlar amb naturalitat d’un mateix producte d’un altra naturalesa... més carnal! Són, senzillament, sinònims populars de paraules que ens resulten fins i tot difícils de pronunciar: el penis, els testicles, la vulva...

Ostres, quins ous! a mig camí del llibre d’humor il·lustrat, llibre eròtic i de cuina, recull els productes més eròtics de la cuina catalana. Organitzat per entrants, primers, segons i postres, el llibre ofereix consells pràctics des de quina és la millor manera de triar les llonganisses, explica què vol dir «patata calenta» i ofereix magnífics suggeriments de com preparar una carn d’olla alternativa. Tot amanit amb molt d’humor i acompanyat de divertides il·lustracions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates