El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 4 de maig del 2010

L' inclasificable i gran PEDRO RUIZ anit pasa el CODI SECRET de Pirates i Sirenes!

dimarts, 4 de maig del 2010
La seva nova obra de teatre ja és tot un èxit, ESCÁNDALO EN PALACIO. Escrita, dirigida i presentada per l' inclasificable convidat d´avui vespre, no deixa indiferent a ningú. El gran PEDRO RUIZ no dubta en pujar al nostre vaixell màgic per contestar les inseperades preguntes del nostre CODI SECRET.L'obra de teatre que molt aviat podrem veure als escenàris de l' Auditòrium de Palma es diu ESCÁNDALO EN PALACIO.



PEDRO RUIZ
"EN CODI SECRET"


Bernard Mathieu, un home madur, i Paola d'Angio, una bellíssima ex model i presentadora que ronda els trenta anys, són el President i la primera dama d'un país sense identificar. Van Ser gravats per les camares de seguretat en una situació intima i dilatada càrrega sexual.

L'emissió d'aquestes imatges per la televisió produïx un brutal impacte en l'opinió pública que obliga a Bernard a prendre la decisió de dimitir. En l'hora i mitja que va des de l'emissió de les imatges fins al discurs de dimissió del President Bernard i Paola, en una estada luxosa contigua al despatx presidencial, discuteixen, recorden, riuen, busquen solucions. Descobrixen secrets, corrupcions, intimitats... Rememoren situacions divertides, fan plans, s' autoparodian, somien i sofrixen.

Les pantalles d'Internet, la televisió, la ràdio i les videoconferències faciliten presències exteriors que dibuixen la pressió i la seva acorralamient públic, emocional i familiar. El to és d'alta comèdia satítica i reveladora. Són solament dos éssers humans atrapats per la seva posició, ambicions i l'assetjament dels altres. L'humor, la tendresa, l'escàndol i les revelacions són els condiments de l'obra. L'opinió publica resta atònita. I ells? El President solament té una sortida: dimitir. Però? Molts al llegir la sipnosi pensaran que l'obra es basa en la història d'amor de la model Carla Bruni i el president francès Nicolas Sarkozy, però el propi Pedro Ruiz (director i actor protagonista de l'obra) ho ha negat en una entrevista...Casualitat doncs?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates