El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 31 de maig de 2010

Laura Serrano i "EL COMPROMISO CON LA LUZ" a El Ball de les Plomes

dilluns, 31 de maig de 2010
Salutacions i bona setmana a tots els pirates i sirenes que ens acompanyen nit rere nit a IB3 Ràdio! Un plaer informar que aquest vespre tendrem entre nosaltres a una sirena ben especial, amb un llegat ben especial: EL COMPROMISO CON LA LUZ. Tot un seguit de pensaments, sentiments i vivències que el seu pare militar va anotar en un diari i que reflecteixen el seu dia a dia en temps de guerra i pau i que un dia, ja de gran, ella va trobar amb el seu nom escrit.
Laura Serrano, puja a bord del nostre vaixell per descobrir-nos el llegat del seu pare Gregorio Serrano García,

"El Compromiso con la Luz" de Laura Serrano
a EL BALL DE LES PLOMES

Portada del llibre que recull el diari del seu pare.

Existen tal vez héroes que a través del sufrimiento llegan a ser invulnerables, invencibles, ¿se puede atravesar el Infierno y salir vivo? Todas estas cuestiones son tratadas en el mundo filosófico de Gregorio, que canta en medio de horizontes paisajísticos que recorre tanto en época de paz, como en época de guerra. Su canto es interno y se exterioriza en una voz poética que se mimetiza a veces con el viento, con la llanura, con el agua helada de la alberca. Él, es un hombre que canta y al cantar abre las puertas de ese lado mistérico, en Gregorio hay ¿un ateo que presiente a Dios?, ¿un agnóstico que trata de descifrar el lenguaje de los infinitos? Un buscador de la Luz, a través del enfrentamiento con la muerte y lucha donde
resuena un violín del músico que nunca pudo ser.

Al conocer su poesía y encontrar su diario he comprendido el valor de la valentía y la humildad de algunos seres que nunca fueron reconocidos, ni nombrados, ni siquiera descubiertos. Yo quisiera que esto no sucediera con él, por ello fue posible que un extraño día yo encontrase su diario siendo ya mayor con mi nombre escrito en la solapa. Mi nombre garabateado de niña, sin saber que algún día siendo mayor, ese diario era un legado para mí, y contenía un mensaje que yo habría de sacar a la luz, pues él ya no existiría, él se había ido en 1990 a cantar a otros espacios su voz de vanguardista, de cosmonauta que no aspira a tumbas interplanetarias, sino a fundirse con la llanura y brotar como semilla con su corazón en flor. Para mí es un honor que estos escritos se conozcan, que su canto vibre y resuene en la poesía de nuestro tiempo, para que siga esta rueda infinita o para salir de la rueda y que no se repita más. Por lo que puede ayudar a esclarecer las mentes de los que no vivieron ese Compromiso con la luz tiempo, para aquellos que juzgan, para los que guardan rencor. Para los que siguen creyendo que existe un enemigo, en alguna parte, que es siempre nosotros mismos. Para que la consciencia despierte en ese compromiso real, sólido, inamovible, con la luz, que no es otra cosa que Amor. Puro Amor.

LAURA SERRANO

dimecres, 26 de maig de 2010

Edward Murphy i les seves lleis a LA RUTA D'ORIÓ amb Pepa Llausás

dimecres, 26 de maig de 2010
Segons la gran llei del màxim desastre de Murphy si una cosa ha d’anar malament, segurament anirà malament o pitjor del que estava previst.La torrada sempre cau pel costat de la mantega. Els aparcaments apareixen quan ja no els necessites. Si pot trencar-se caurà. Si pot ocórrer, ocorrerà. Quan estàs fent tard per arribar a una cita, o bé hi ha molt trànsit o et trobes mil i un obstacles. I si vas amb tren és molt probable que no arribis mai puntual. A més a més, s’hi podrien afegir les multiplicacions inesperades d’activitats totes al mateix dia i a la mateixa hora, com si un fat maligne s’hagués disposat a fer-te decidir l’indecidible. Avui parlem a LA RUTA D´ORIÓ.

LA LLEI DE MURPHY
Qui era Murphy?
Avui ho descobrim amb Pepa LLausás


Sabies que Edward Murphy va ser un personatge real que va morir en 1990? Es tractava d'un enginyer aeroespacial el zel del qual en el seu treball va dur als responsables del programa a ampliar les seves mires amb la finalitat de valorar qualsevol possibilitat d'error. Vols saber més?

L'any 1949, George E. Nichols, a la bàse aèria d'Edwards, a Califòrnia, mentre realitzava el projecte MX981 de la força aèria, va escoltar dir al capità i enginyer Ed Murphy, en un d'aquells moments de frustració que un sent, quan les coses no surten bé, sobretot si 'error l'ha comès un altre: "Si hi ha alguna manera de fer les coses malament, ho farà". Nichols va batejar aquesta evidència amb el nom de "llei de Murphy". Amb el temps aquesta premissa es convertí en la més esmentada pels treballadors de la NASA com a manera d'evitar l'inevitable. Dues setmanes més tard, aquesta llei va passar a formar part del vocabulari tecnològic bàsic, quan el coronel Stapp en una conferència de premsa la va fer destacar com a excel·lent rècord de seguretat en l'aterratge, per la ferma convicció dels treballadors en la llei. Temps més tard, el tècnic californià en cine i teatre Arthur Bloch va decidir recollir i publicar un compendi d'una bona quantitat de màximes que podien formar part d'una variant o d'un paral·lelisme amb a llei de Murphy i amb les quals convivim quotidianament. Aquestes eren, són, veritats populars que no es fonamenten en cap principi físic o matemàtic, però que formen part de la realitat domèstica.

dimarts, 25 de maig de 2010

El cuiner Koldo Royo en CODI SECRET

dimarts, 25 de maig de 2010
Una nit més tendrem el plaer de gaudir d' un personatge conegut al nostre programa. I serà com cada dimarts de la mà del nostre CODI SECRET, aquestes preguntes màgiques que fan possible conéixer el convidat des d' una altre angle, més íntim. Avui ens posarem a dins la cuina d' en Koldo Royo, uns dels cuiners amb més renom de la nostra comunitat i de tot el país. Aquest basc, mallorqui d´asopció es "despulla" en el nostre vaixell. Què podrem descobrir del mediàtic personatge que no sapiguem? Què no hi falta mai a la seva cuina? Què es cou al cap de Koldo Royo? Les respostes avui vespre.
KOLDO ROYO
"EN CODI SECRET"

dilluns, 24 de maig de 2010

Ostres, quins ous! de Begoña García a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 24 de maig de 2010
Hola amics! La tripulació de Pirates i Sirenes us aforeix una nit plena de simpatía i bon humor per començar bé la setmana! En la nostra secció habitual dedicada al món de les lletres, ens visitarà l' escriptora Begoña García, autora del llibre OSTRES, QUINS OUS! Però que ningú pensi que la nostra conversa serà avorrida, no. La nostra convidada d´avui té una història que contar, o més d' una. Ella, que és periodista, es va trobar de sobte xerrant de sexe al TIME OUT. Porta la secció més llegida de la revista, titulada Sexe Oral, que consisteix en fer entrevistes a personatges com Maruja Torres, Jaume Sisa, Ferran Monegal o Joel Joan sobre les seves pràctiques dins i fora del llit. El tema li va agradar i ja ha publicat dos llibres: EcoSex. O cómo practicar el sexo en verde (Océano) i Otres, quins ous, i altres productes eròtics de la cuina catalana. Amb ella no parlarem de literatura, sinó de recerques.

OSTRES, QUINS OUS!
de Begoña García a
"EL BALL DE LES PLOMES"
Un llibre de cuina que et podràs menjar de dalt a baix


Si mai no havíeu vist els productes gastronòmics catalans amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho. I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous!

Pot ser altament gratificant per a la vida sexual. Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, presenta un llibre ple de receptes, consells i dites amb molt d’humor i ingredients per impressionar al convidat més exigent.

Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus! I és que els aliments que utilitzem en la nostra cuina tradicional no tant sols són bons i saludables... també són molt eròtics! D’això ha deixat constància el llenguatge popular, que els ha transformat en símbols i metàfores per parlar de temes sexuals amb total llibertat. Quin vincle hi ha entre una cigala i una botifarra? I entre uns ous i uns pebrots? I entre una figa i un conill? Cadascuna d’aquestes parelles de mots ha servit per parlar amb naturalitat d’un mateix producte d’un altra naturalesa... més carnal! Són, senzillament, sinònims populars de paraules que ens resulten fins i tot difícils de pronunciar: el penis, els testicles, la vulva...

Ostres, quins ous! a mig camí del llibre d’humor il·lustrat, llibre eròtic i de cuina, recull els productes més eròtics de la cuina catalana. Organitzat per entrants, primers, segons i postres, el llibre ofereix consells pràctics des de quina és la millor manera de triar les llonganisses, explica què vol dir «patata calenta» i ofereix magnífics suggeriments de com preparar una carn d’olla alternativa. Tot amanit amb molt d’humor i acompanyat de divertides il·lustracions.

divendres, 21 de maig de 2010

El Mite de la Fi del Món amb Joana Pol a LA FUGA DELS LLIBRES

divendres, 21 de maig de 2010
Avui al programa vendrà na Joana Pol per fer la nostra secció habitual dels divendres LA FUGA DELS LLIBRES i xerrarem de LA FI DEL MÓN i de la nostra civilització! Un tema que omple pàgines literàries i pantalles cinematogràfiques, atacs, terratrèmols, invasions, virus, impactes... Fem un recorregut per algunes d´elles 2012, ARMAGGEDON, 28 DIAS DESPUES, LA GUERRA DE LOS MUNDOS...

"El Mite de la Fi del Món"
a
LA FUGA DELS LLIBRES
També ens ferà una recomenació per el amants d´aquestes històries, el llibre LA PROFECÍA 2013 de l' escriptor català FRANCESC MIRALLES. Francesc Miralles va néixer a Barcelona en 1968. És llicenciat en filologia alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Autor de les novel·les Barcelona Blues i Amor en minúscula, que ha estat traduïda a diversos idiomes. El Cuarto Reino va ser la seva primera incursió en el thriller, i inici d'una sèrie d'èxit que ara té La profecia 2013 com gran novetat.

dijous, 20 de maig de 2010

Històries de Bruixes a CONTES PER A NO DORMIR amb Chema Font

dijous, 20 de maig de 2010
Sabeu totes les històries de bruixes de la nostra comunitat? N' heu sentit parlar alguna vegada? En coneixeu alguna? Tant si la vostra resposta és afirmativa com negativa, anit descobrirem de la mà del nostre company investigador, Chema Font, les Històries de Bruixes més esgarrifadores de Balears...perquè si! També tenim Bruixes...

"Històries de Bruixes"
a CONTES PER A NO DORMIR
amb Chema Font

dimecres, 19 de maig de 2010

L'enigmàtic cas de Kaspar Hauser a LA RUTA D´ORIÓ amb Albert Herranz

dimecres, 19 de maig de 2010
Hola amics! Anit parlarem d´un cas tan conegut com misteriós: el de Kaspar Hauser de Nuremberg, Alemanya; un nen trobat el 1828 que havia viscut encadenat a un forat. Quan tenia 16 anys mostrava una conducta totalment pueril i amb problemes d'enteniment, contestava a totes les preguntes que se li feien amb un woiß nit (no ho sé).Va ser famós a Europa pel misteri entorn del seu origen i a la seva mort. El seu caràcter era el d'un nen salvatge, pel que se sap que va créixer en captivitat en complet aïllament. Des de la seva aparició es va especular sobre la seva possible pertinença a una casa real, en particular a la família governant en Baden. Ha passat a la història com l' orfe d' Europa.

L' enigma de Kaspar Hauser
a "LA RUTA D´ORIÓ"

Hi ha una pel·lícula basada en la història d'aquest noi: L'enigma de Kaspar Hauser de Werner Herzog, 1974. També hi ha una pel·lícula sobre aquest tipus de persones, encara que no està basada en la vida de cap en concret: Nell 1994, protagonitzada per Jodie Foster i Liam Neeson i dirigida per Michael Apted.El nom de "Kaspar Hauser" s'utilitza també en etología. Es refereix a experiments on animals joves són criats sense poder aprendre d'animals adults. Així es pot distingir entre comportament après i comportament instintiu. També es coneix la síndrome de Kaspar Hauser que es produïx si nens creixen durant molt temps sense afecte paternal o fins i tot contacte amb altres persones.

dimarts, 18 de maig de 2010

TETÉ DELGADO, una sirena rockera a EN CODI SECRET!

dimarts, 18 de maig de 2010
Natural d´un poblet galleg, Porriño, qui li havia de dir a n´aquesta actriu polifacètica de 44 anys que seria un dels rostres més coneguts de la petita i gran pantalla del nostre pais? Gran amant de la interpretació, va saltar a la fama per la seva participació a la sèrie de tv, El Súper, des de llavors no ha parat de fer cinema, televisió i molt de teatre. Es habitual veurer-la riure i somriure (una de les seves grans qualitats) a molts de programes de tv que no dubten en convidar-la perquè saben que sempre és una aposta segura. El que molta gent no sap es la seva gran afició al rock que l' ha portada a montar el seus propis grups de musica. Primer va esser Teté y los Supremos, un grup de rock&roll-soul, que va deixar còrrer per anar a probar fortuna a Madrid. Després d' assolir una sòlida carrera en el món de la interpetació, ara s' ha marcat nous objectius: fer realitat el seu somni amb la creació de la nova banda Teté y los Ciclones amb qui té un repertori de rock dels 50 amb pinzellades de swing i rhythm'n'blues i amb qui té clar que vol triomfar en el terreny musical!


TETÉ DELGADO
una sirena del rockabilly
"EN CODI SECRET"TETÉ DELGADO amb la seva banda TETÉ Y LOS CICLONES


Meravellosa la seva interpretació a la pel·lícula GORDOS de Daniel Sánchez Arévalo. Actualment compagina l' obra de teatre El pisito, que interpreta juntament a Pepe Viyuela i Asunción Balaguer, amb la seva formació de rock & roll Teté y los Ciclones amb qui està recorreguent Espanya per donar-se a conéixer! Però, ho sabem tot d´ella? Quins secrets amaga TETÉ DELGADO? Descobrirem que és que la posa sempre de tan bon humor? Les respostes anit al programa!

dilluns, 17 de maig de 2010

Javier Antoine Terrisse, un vampir modern a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 17 de maig de 2010
Bon dilluns a tots! Tornem a "contraatacar" a PIRATES I SIRENES avui amb una secció literària francament divertida i molt interessant. Un cop més convidem a un autor amb l' objectiu de coneixer-lo més a fons, a la seva obra i el perquè del seu lifemotiv! Avui solcarem el cel balear per anar a l' encontre del nostre convidat que no dubta en escriure un manual perfectament detallat de com convertir-se en un vampir del segle XXI. Per si us ve de gust!JAVIER ANTOINE TERRISSE
"Manual del Vampiro Moderno"
a EL BALL DE LES PLOMES


Realment és possible tornar-se un d'ells? Com fer-lo llavors? On tenen el seu estatge els vampirs? Què mengen en realitat? Es poden enamorar i practicar sexe? Què els repel·leix? Seria possible connectar-se amb vampirs de debò? Com i on fer-lo? Doncs, si després d'aquestes preguntes la ment encara contínua buscant les respostes a aquestes endevinalles, potser aquesta proposta literària sigui de gran ajuda per a buscar les respostes adequades, o almenys passar una bona estona llegint-ho!

dijous, 13 de maig de 2010

Pepe Arcade i Angel Costa. El Poder de la Cultura de Club.

dijous, 13 de maig de 2010
Hola amics i tripulant de PIRATES I SIRENES! Aquesta nit ens treurem la son a ritme de bona musica electrònica! I feta a casa. Parlem de dos grans i reconeguts musics de la nostra comunitat, dj' s i compositors ben coneguts en les nits balears i fora de les nostres fronteres,

CULTURA DE CLUB, ELS ORÍGENS
amb
Pepe Arcade i Ángel Costa


Jove productor de Palma de Mallorca que actualment treballa per a segells com: Malo Records, Upfront Records, Audecks Records, Soundfate, My Little Cat Records, The Wireless Marionettes Label, Zoopi Records i Irdial Music. Definit com un productor eclèctic, Pepe Arcade sens dubte té la seva propia senya d'identitat la qual li ha ajudat a afermar-se dintre del circuit de productors nacionals gràcies al suport d'artistes ja consagrats com Aitor Ronda i Isaac Indart. El seu treball en el segell balear Irdial Music a ajudat que Palma de Mallorca sigui considerada una pedrera d'excel·lents productors del país i dia a dia creixin nous segells en la illa. Els seus directes estan caracteritzats per la dinàmica a l'hora d'utilitzar els fx i el joc de les seves barreges, sorpreses i contundència asseguren diversió en la pista de ball.

ÀNGEL COSTA


Sens dubte la ment mes inquieta del panorama electrònic balear. No solament mai es queda estancat en una sola tendència sinó que li agrada explorar tot nou tipus de so existent. El seu estil varia depenent del públic però sempre entre els paràmetres dels diferents estils que toca (Minimal i techno) i la seva indubtable filosofia tecnoide. Els seus sets es caracteritzen pel seu dinamisme i varietat ajudat de les seves inseparables Xone 92 (Allen & Heath), la seva Final Scratch, Ableton live i la seva C-Loops de Xarxa Sound. Ha estat resident o ha actuat en les principals sales i esdeveniments de la illa mallorquina (BCM, Plató, Pacha Palma, Cala Vinyes, Gallery, Sala Fonica, Menta, Fogueró i un llarg ect.) sense deixar de costat els seus sets en la peninsula o alguns clubs fora de les nostres fronteres Spunny (Sabadell), La Real (Oviedo), Octopus (Pontevedra), Velvet Rooms (Londres), Emotion (Madrid), Coppelia (Madrid), Club Q (Zurich), The Room (Madrid), THC (Murcia) entre d´altres. Actualment actua i dirigeix un dels clubs mes importants de la illa, Gothic. Té altres dues residències a Palma, una en Garito Cafè (mensual) i altra en Fonica. A tot això cal sumar-li les seves assídues sessions en Txitxarro (Bilbao) en les seves festes de minimal i techno. La seva entrada en el món de la producció es fa cada vegada mes imminent al trobar-se, per fi, preparat per a això.

dimarts, 11 de maig de 2010

Lurdes Costa. l' alcaldessa d' Eivissa avui en CODI SECRET de Pirates i Sirenes

dimarts, 11 de maig de 2010
Aquesta nit la alcaldessa d 'Eivissa , Lurdes Costa puja a bord del nostre vaixell per sotmetrer-se al CODI SECRET! Quins secrets amaga la batlessa de Vila? Què pensa de la vida i la mort? Cóm es compagina el treball i la família? Quins misteris ens revelarà de l' Eivissa més màgica i medieval? Aquesta nit tendrem les respostes a,

Lurdes Costa, alcaldessa d' Eivissa
EN CODI SECRET

dilluns, 10 de maig de 2010

Pau Faner i "El cant de l' alosa" a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 10 de maig de 2010
L'escriptor de Ciutadella Pau Faner ha estat guardonat fa pocs dies amb un dels Premis Crítica de la revista Serra d'Or. Faner ha rebut el premi per la seva última obra, "El cant de l'alosa" en la categoria de narració. En aquest llibre, Faner reviu la seva infància a través del personatge de Joan, un nen de 10 anys en 25 narracions curtes. Avui pujarà a bord del nostre vaixell per compartir amb nosaltres les seves paraules plenes de màgia.

a
"El Ball de les Plomes"


Pau Faner i Coll (Ciutadella de Menorca, 1949) és un pintor, escriptor i professor d'ensenyament secundari espanyol. Té una extensa obra en prosa, que comprèn gèneres diversos. Ha aconseguit arribar a tot tipus de públic lector i ha estat guardonat amb nombrosos premis, tant en català com en espanyol. El seu estil destaca pel ritme viu, on desplega una gran tècnica, amb records del realisme màgic i un context entre mític i costumista (que en ocasions recorda a la ciència ficció). Com pintor, ha exposat la seva obra a Barcelona, Madrid i Nova York.

EL CANT DE L' ALOSA

Resum
A través de vint-i-cinc relats que acaben configurant una mena de novela fragmentària. Aquesta obra ens presenta el món meravellós de la minyonia d''un infant orat a la Ciutadella dels anys cinquanta, on els motoristes de vegades tenien ales i les botigueres mandroses podien convertir-se en àngels encisadors. De descobriment en descobriment, en Joan -el fillet que protagonitza i narra totes les històries- va fent-se el seu espai i la seva idea de la vida, assistit tothora per en Marcel, que s''assembla a sant Vit, i per la seva adorada Adelaida.

dimecres, 5 de maig de 2010

Balieri Estudio, el camí cap a l' animació a LA RUTA D´ORIÓ

dimecres, 5 de maig de 2010
Benvinguts amics de Pirates i Sirenes a una nova aventura "animada"! Anit rebrem la visita a bord del vaixell de l' ànima mater de BALIERI ESTUDIO, Renato Roldán. Ell serà el nostre guia per aquesta particular LA RUTA D´ORIÒ que ens portarà a conéixer tots els secrets del món de la animació digital. De fet BALIERI ESTUDIO està d' enhorabona ja que en el recent Saló del Còmic han presentat el seu nou i ambiciós projecte: LORNA Un treball que arriba després del seu exitós primer curtmetratge realitzat per Daniel Montero, J.R. Pou i el propi Renato Roldán, inspirad en la historia de Peter Pan i la música de Nena Daconte "En que estrella estarás".


RENATO ROLDÁN (BALIERI ESTUDIOS)

i el dur camí d' un còmic cap a l' animació a

LA RUTA D´ORIÓ


L' equip de Renato Roldán està treballant en la versió animada del còmics del gran dibuixant

Alfonso Azpiri va néixer abrigallat per pàgines de la revista Trinca en 1970. La fantasia i la ciència ficció van ser els seus primers treballs, però poc després va descobrir el que seria la seva veritable especialitat, en la qual desenvoluparia el seu estil més característic i que li faria famós poc després: el còmic eròtic.
A mitjan els 70, i a una edat molt primerenca, ja dibuixava històries per a adults en revistes italianes. Abans de complir la seva primera dècada d'edat ja havia combinat aquests dos estils en un i creat l'obra que li faria famós mundialment: Lorna (i el seu robot lascivo) Al llarg dels anys, Lorna evolucionaria cap a un tipus d'heroïna menys eròtica i més aventurera, mentre que el seu company aniria canviant la seva orientació sexual, però la seva fama no deixaria d'augmentar. Les Torres Negres no serà la seva última aventura.
L'adolescència d'Alfonso en els anys 80 va coincidir amb l'explosió dels jocs d'ordinador en el nostre país. Alfonso, a més d'enganxar-se amb molts dels jocs, va treballar creant portades per a més de 200 jocs, i com il·lustrador gairebé en exclusiva de la mítica revesteixi MicroManía. Aquests treballs els compaginava amb dibuixos d'acudits eròtics i històries menjo Bethelem Steele para la revesteixi Penthouse, de la qual, com molts altres adolescents, era seguidor. Com bona estrella, Alfonso havia de donar un gir radical a la seva carrera, i a punt de complir la vintena, crea la sèrie principal del suplement infantil del diari "El País": MOT. Aquest monstre simpàtic acabaria de captar a un gran sector del públic que encara no coneixia la seva obra, i passaria a ser universalment conegut a Espanya i Europa. Va ser al voltant d'aquesta època quan els súper-poders d'Alfonso es van manifestar.
Així, amb la seva nova capacitat de deformar l'espai-temps, Alfonso crea una bombolla invisible en l'interior de la qual els dies terrestres duren molt més que per a la resta dels humans. Això li permet treballar en cinema, televisió, dibuixos animats, àlbums, il·lustració de llibres, disseny, portafolios, jurats de festivals de cinema de ciència ficció, salons del còmic, tocar el piano, tenir tres filles i relaxar-se en les cafeteries del centre de Madrid amb el seu cafè i el seu cigarret.

Renato acompanyat de Alfonso Azpiri en el Saló del Còmic d' enguany

dimarts, 4 de maig de 2010

L' inclasificable i gran PEDRO RUIZ anit pasa el CODI SECRET de Pirates i Sirenes!

dimarts, 4 de maig de 2010
La seva nova obra de teatre ja és tot un èxit, ESCÁNDALO EN PALACIO. Escrita, dirigida i presentada per l' inclasificable convidat d´avui vespre, no deixa indiferent a ningú. El gran PEDRO RUIZ no dubta en pujar al nostre vaixell màgic per contestar les inseperades preguntes del nostre CODI SECRET.L'obra de teatre que molt aviat podrem veure als escenàris de l' Auditòrium de Palma es diu ESCÁNDALO EN PALACIO.PEDRO RUIZ
"EN CODI SECRET"


Bernard Mathieu, un home madur, i Paola d'Angio, una bellíssima ex model i presentadora que ronda els trenta anys, són el President i la primera dama d'un país sense identificar. Van Ser gravats per les camares de seguretat en una situació intima i dilatada càrrega sexual.

L'emissió d'aquestes imatges per la televisió produïx un brutal impacte en l'opinió pública que obliga a Bernard a prendre la decisió de dimitir. En l'hora i mitja que va des de l'emissió de les imatges fins al discurs de dimissió del President Bernard i Paola, en una estada luxosa contigua al despatx presidencial, discuteixen, recorden, riuen, busquen solucions. Descobrixen secrets, corrupcions, intimitats... Rememoren situacions divertides, fan plans, s' autoparodian, somien i sofrixen.

Les pantalles d'Internet, la televisió, la ràdio i les videoconferències faciliten presències exteriors que dibuixen la pressió i la seva acorralamient públic, emocional i familiar. El to és d'alta comèdia satítica i reveladora. Són solament dos éssers humans atrapats per la seva posició, ambicions i l'assetjament dels altres. L'humor, la tendresa, l'escàndol i les revelacions són els condiments de l'obra. L'opinió publica resta atònita. I ells? El President solament té una sortida: dimitir. Però? Molts al llegir la sipnosi pensaran que l'obra es basa en la història d'amor de la model Carla Bruni i el president francès Nicolas Sarkozy, però el propi Pedro Ruiz (director i actor protagonista de l'obra) ho ha negat en una entrevista...Casualitat doncs?

dilluns, 3 de maig de 2010

Castresana i el seu blog aventurer a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 3 de maig de 2010
El nostre convidat d´aquesta nit a PIRATES I SIRENES és en Juan Carlos Castresana i treballa com fotògraf. Està especialitzat en fotografia social i viatges i també ha fet coses en interiorisme i arquitectura. Sol realitzar viatges amb l'únic objectiu de treure bones fotografies, viatja en solitari, però mai es sent sol ja que sempre es coneix a gent interessant al llarg del camí a recórrer. Acaba de tornar d´un apassionant viatje per l' Àsia que la portat a recòrrer bona part del continent. Totes les seves experiències les ha anat explicant als lectors a través del seu blog que ha publicat el diari EL MUNDO.ES. Avui vespre serà el nostre convidat a la secció EL BALL DE LES PLOMES per explicar-nos el final de la seva gran aventura.

ENS CONTA EL FINAL DE LA SEVA AVENTURA A "EL BALL DE LES PLOMES"

Ajuntant-se amb la gent local sòl acabar descobrint llocs paradisíacs que no veuria si fora com turista. Sota el lema "on fossis fes el que veiessis" intenta integrar-se al màxim en cadascun dels llocs que visita.
 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates