El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 22 de març del 2010

El Llegat de Judes a PIRATES I SIRENES

dilluns, 22 de març del 2010
Bon inici de setmana i principi de primavera estimats PIRATES I SIRENES! Anit , i com tots els dilluns, tornem a ballar amb les plomes màgiques dels nostres autors convidats Joan Bruna i Francesc Miralles, autors de la novel·la escrita a quatre mans:


EL LLEGAT DE JUDES
a
EL BALL DE LES PLOMES




Any 28: Judes Iscariot ven Jesús de Natzaret a les autoritats jueves a canvi de 30 monedes d’argent. Poc després, es penedeix dels seus actes i, abans de suïcidar-se, llença les monedes al temple.Present: L’Andreas Fortuny, que treballa a Barcelona com a guia de viatges d’aventura, rep la trucada d’una enigmàtica dona, la Solstice, que contracta els seus serveis per visitar Jerusalem, on s’acaba de descobrir un testament suposadament escrit per Judes.
Estimulat per aquesta troballa, l’Andreas investigarà el recorregut posterior del Llegat de Judes, les trenta monedes de les quals es va desfer Judes, que des d’aleshores han anat passant de mans en mans i que es creu que atorguen la prosperitat i el poder absoluts.De les trenta, només se’n conserven set. Els propietaris. Les set famílies més poderoses del món. L’Andreas i la Solstice es veuran arrossegats dins d’una espiral d’assassinats i traïcions que els obligaran a lluitar per retornar l’equilibri a un món a punt del col·lapse.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates