El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 16 de març del 2010

Carlos Goñi (Revólver) a PIRATES I SIRENES

dimarts, 16 de març del 2010
Un CODI SECRET ben especial el d´aquesta nit a PIRATES I SIRENES! De fet, hi ha qualcú que no s´hagi emocionat amb alguna de les cançons del seu ampli repertòri? De ben segur que no. I aquest divendres arriba a L' Auditòrium de Palma per deleitar-nos amb la seva banda i per recordar que...

"que 20 años no es nada"
(Revólver)
en CODI SECRET

Carlos Goñi, anit pujarà a bord de Pirates per parlar de la seva gira , però també dels seus secrets...

La de Revòlver és la història dels últims vint anys d'activitat musical de Carlos Goñi, un músic forjat des de baix, des dels xibius de rock dels anys 80. Parlar de Revòlver és fer-lo, per tant, de Carlos Goñi, un músic sincer i honest, que s'ha deixat esquinçalls de pell, de vida en cadascuna de les seves cançons, en cadascun dels seus discos. Un creador que ha perseguit l'excel·lència musical, la cançó perfecta, que ha investigat sons, que mai ha volgut quedar-se ancorat en el passat, que ha estat sempre fidel a si mateix i al que el cor li ha dictat.
Atresora Carlos Goñi amb Revòlver un repertori envejable, d'aquests que emocionen, que commouen, en el qual les lletres tenen valor literari per si mateixes, però en el qual les músiques -girant al voltant del rock, però mirant a altres gèneres-, sempre extraordinàries, van a la recerca de la millor melodia, de superar el ja escrit, d'exigir-se més a si mateix.
Potser per tot això, el públic, massivament, ha estat de part de Revòlver, acompanyant-li en un viatge que es va iniciar, fa ara, vint anys. Que no són res, però que ho són tot.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates