El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 9 de febrer del 2010

Vivian Caoba. Una sirena-vedette en CODI SECRET!

dimarts, 9 de febrer del 2010
Encara assaborim la seva magnífica interpretació d' una Sibil·la ben personal e irrepetible a la darrera "Adoració dels reis Mags" a Palma! Na Vivian es una actriu de raça. De pura raça. Es mou amb total elegància i tranquilitat i a sobre qualsevol plataforma. Programes de televisió, obres de teatre, performance, festes, actuacions estelars, aparicions divines, col·laboracions de luxe.

Ella es així. Una tormenta, un tsunami o un cap de fibló. O tot plegat. Una tot terreny que ens desperta sempre el costat "oh la la" de la vida quotidiana. Avui es sotmetrà a un codi ben especial. Un codi replet de preguntes enigmàtiques que, de ben segur, feran que el miracle es faci realitat. Coneixem a la Vivian actriu, vedette, cabaretera, show woman...però, i la Vivian-dona? Què en pensa de la vida i la mort? Quines coses l' emocionen a la vida? I quines no li fan gens de gràcia? Té secrets per descobrir?
Anit o sabrem a PIRATES I SIRENES.

VIVIAN CAOBA
"En Codi Secret"

Na Vivian abans d' una actuació.

Un viatge apassionant cap a l' interior dels nostres convidats a bord d' un vaixell que ens ajuda a escapar de la realitat!

Vos esperem a tots!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates