El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dijous, 14 de gener del 2010

NACHO ARES, un dels egiptòlegs més importants, anit desde El Caire a PIRATES I SIRENES

dijous, 14 de gener del 2010
Els Pirates i Sirenes que sentin passiò pels misteris de l' antic Egipte, estan de sort! Aquesta nit a la secció del programa "Contes per a no dormir" conectarem en directe amb El Caire, la capital dels Faraons i la ciutat més gran d' Àfrica amb més de 8 mil·lions d´habitants, per conéixer de la mà d´un dels egiptòlegs espanyols més importants, els darrers descobriments que enrevolten el misteri de la construcció de les Piràmides.


Un egiptòleg a
"CONTES PER A NO DORMIR"

Nacho Ares pujarà a bord del nostre vaixell per sobrevolar plegats la piràmide de Kheops, considerada una de les Set Meravelles del Món Antic, situada a uns 20 quilòmetres al sud-oest de la capital. Qui foren realment els constructors de les misterioses piràmides? Si no foren els esclaus,com es coneixia fins aleshores, qui fou? Preguntes que aquesta nit trobaràn resposta al nostre programa i gràcies a un dels grans estudiosos d' aquesta apassionant cultura, plena de codis sense desxifrar.


Nacho Ares va esser un dels convidats de la primera edició del Festival MALLORCA FANTÀSTICA 2008. A la foto de esquerra a dreta: Sandra Llabrés, el director de cinema Vicente Aranda , Biel Pol, l' egiptòleg Nacho Ares i Joana Pol)



Autor, entre d´altres, de les obres: El enigma de la gran Pirámide, La Historia perdida, Tutankhamón. El Último Hijo del Sol, Egipto: Hechos y objetos inexplicables del Egipto Faraónico,El guardián de las Pirámides, El Valle de las Momios de Oro, Egipto Insólito, Egipto El Oculto, El Retrato (publicat l' octubre de 2009)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates