El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 18 de gener del 2010

L' escriptor manacorí Tomàs Bosch avui a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 18 de gener del 2010
Bon dilluns estimats amics de PIRATES I SIRENES! Després d´un cap de setmana ple de foc i fum amb Sant Antoni, agafem forces per ençatar una setmana que també ve marcada per un altre festivitat:Sant Sebastià, patró de Palma. Això, però , no ens fa perdre el rumb del nostre vaixell màgic i una nit més surtirem a la recerca de noves aventures i experiències. Avui dilluns tendrem un altre cop, la gran sort de conéixer un jove escriptor mallorquí que comparteix amb el nostre Rafel Nadal, el seu lloc d´orígen. Es tracta d' en Tomàs Bosch que no dubte en possar-se el capell de pirata per solcar els cels de la nostra comunitat a través de les ones, radiofòniques, d' IB3 Ràdio.


TOMÀS BOSCH
a
"EL BALL DE LES PLOMES"

Tomàs Bosch puja anit a PIRATES I SIRENES. Avui podrem escoltar dos dels seus relats al programa: CACTUS i DORMIR AL SOFÀ.

Tomàs Bosch (Manacor, 1978). És llicenciat en Biologia per la Universitat de les Illes Balears. El 2007 va rebre el Premi Vila de Teulada de Narrativa Breu pel llibre de relats No subestimeu el poder dels karaokes, publicat per l'editorial Bromera. Ha participat en el volum de contes Mosaic de lletres i col·labora regularment en la revista de relats de ficció La Lluna en un Cove i en la pàgina web de crítica literària de la llibreria Món de llibres (http://fausto.balearweb.net).

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc professor de llengua i literatura catalana en un IES de Barcelona i aquest curs hem analitzat el conte del Tomàs titulat L'últim encàrrec. D'on et treus aquestes històries tan sorprenents? Salutacions des de Gràcia!!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates