El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

divendres, 8 de gener del 2010

JURASSIC PARK de Michael Crichton a LA FUGA DELS LLIBRES

divendres, 8 de gener del 2010
Boneeees Pirates i Sirenes! Un divendres mes la nostra col·laboradora, l' escriptora i editora Joana Pol puja a la nau per "caçar" tots els secrets d´una de les novel·les més mediàtiques de l' escriptor de best sellers Michael Crichton.


JURASSIC PARK
de
Michael Crichton




Metge de formació, va néixer a Chicago i va estudiar a Harvard, Cambridge i l' Institut Tecnològic de Massachusets (MIT), a on va adquirir una sòlida formació cientícfica que va emprar a les seves novel·les. Se' l considera un dels precursors del anomenat estil tecno-thriller, que mescla elements pseudocientífics amb trames policíaques o aventures. S'han venut més de 150 mil·lions de còpies literàries de les seves obres, que han estat traduïdes a més de trenta idiomes i de les que dotze, se han portat al cinema. Es conegut principalment por esser el pare de Jurassic Park, però també ho és de la prestigiosa sèrie de televisión, ER (Urgencies).
Es l' única persona que ha tengut: el llibro número u (Acoso), la pel·lícula número u (Parque Jurásico) i la serie de televisió número u (Urgencies - ER), al mateix temps.

Michael Crichton ens va deixar a Los Angeles , California, el 4 de novembre del 2008, després d´una valenta i privada batalla contra el càncer.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates