El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 19 de gener del 2010

Juan Monse: el CODI SECRET d´un comunicador.

dimarts, 19 de gener del 2010
Hola amics i seguidors de Pirates i Sirenes! Què? Tot a punt per la Revetla de Sant Sebastià? Esperem que si! Però per els que no sou de Palma i aquesta nit per un motiu o d' altre estareu de "guardia" i voleu volar amb la nostra companyía, heu de saber que, com cada dimarts, tendrem un convidat molt especial que es sotmetrà al CODI SECRET del nostre programa. Els ingredients son quasi sempre els mateixos: Un cofre. Un pergamí. Unes preguntes màgiques. I un Pirata. El resultat, tot un misteri. Descobriu amb nosaltres a,


Joan Monse en CODI SECRET


Inquiet, versàtil, rialler, curiós, provocador, intèrpret, músic, il·lusionista, comunicador...Son, sense cap mena de dubte, molts els calificatius amb els que podríem descriure al rostre masculí més familiar de la nostra petita pantalla. Per Joan Monse la televisió no es una feina, és un estil de vida. Una manera d´expresar-se i de fer arribar les seves inquietuts al cor dels espectadors. Una necessitat vital. Acaba d' estrenar el seu darrer programa a IB3 Televisió "971 Balears" , amb bona acollida per part dels espectadors.


971 Balears és un programa en directe que compta amb la participació dels ciutadans que ens conten en primera persona les seves experiències. S’emet de dilluns a divendres als horabaixes. Cada horabaixa participen al programa 4 o 5 persones anònimes procedents de les Illes. D’altra banda, estan convidats diferents especialistes i experts. A més, està obert a la participació de tothom, bé al plató com a protagonista de les històries que s’hi conten o bé a través del telèfon o per mitjà dels correus electrònics i SMS.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates