El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 11 de gener del 2010

José Miguel Carrillo de Albornoz, avui a EL BALL DE LES PLOMES amb la seva novel·la EL ORO DEL CIELO.

dilluns, 11 de gener del 2010
Llicenciat en Dret, comissari d'exposicions, assessor d'inversions en art, però sobretot escriptor. José Miguel Carrillo de Albornoz, nét de Miguel Muñoz de San Pedro, comte de Canilleros, i descendent directe per part de mare de Moctezuma II, últim emperador asteca, i d'Hernando de Ovando, germà de Nicolás de Ovando, primer governador de Les Índies, acaba de presentar la seva darrera novel·la, EL ORO DEL CIELO i anit tendrem l' oportunitat de parlar amb ell al nostre programa PIRATES I SIRENES.

JOSÉ MIGUEL CARRILLO DE ALBORNOZ
autor de la novel·la històrica
EL ORO DEL CIELO


EL ORO DEL CIELO , novel·la nombre 17 del novel·lista, es va presentar fa dues setmanes en la capital d'Espanya i ja lidera les llistes de vendes en la Casa del Llibre de Madrid. Fa poc va fer parada a Càceres, la ciutat en la qual José Miguel Carrillo de Albornoz va néixer i a la qual ha decidit regressar. La seva novel·la es contextualitza en una de les civilitzacions més fascinants de la història: l'Egipte faraónico de Nefertiti i Akhenatón o Amenofis IV, el primer faraó que adopta el monoteisme.

EL ORO DEL CIELO ens sorprèn amb una trepidant aventura, un vibrant thriller que barreja passió i aventura, misteri i luxúria, realitat i ficció... Una rica recreació de la vida en l'Egipte de la XVIII Dinastia. Narrat amb tot luxe de detalls, emotiu, intens... i amb un magnífic contrapunt gràcies a una intrigant història que es desenvolupa en l'època actual.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates