El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 25 de gener del 2010

Esther Casademont i EL TIMO DE LA SUPERWOMAN a "El Ball de les Plomes"

dilluns, 25 de gener del 2010
Holaaaaaaa! Comença una nova setmana, i per tant una nova remesa d' aventures per compartir a Pirates i Sirenes...I això que el cap de setmana ha estat d' allò més profitós per aquesta capitana que s' ha "escapat" a Frankfurt a on, a part de visitar la moderna ciutat i perdrer-se en el casc més antic, ha tingut temps de fondre la visa i alhora fer-se amiga d´uns microbis alemanys que han decidit venir amb mi de tornada! En fi, és el que té conciliar treball i "vida familiar". Que has de fer miracles. I per aquest motiu anit he convidat a pujar a bord del nostre vaixell a la psicòloga, coath-manager, directiva i presidenta Esther Casademont (si, filla de la coneguda marca Casademont!) que no ha dubtat en aliar-se amb la periodista de La Vanguardia, Mar Galdés per escriure a quatre mans:


"EL TIMO DE LA SUPERWOMAN"
per Esther Casademont i Mar Galdés


Què és un superman?
És un home guapet, "cachitas", defensor de la justícia, que no es despentina ni quan lluita contra la mort. És un personatge de ficció.

I la seva versió femenina?
És una mula multitasca i sense superpoders, és una boja estresada i despentinada, que arriba a tot com pot, intentant no perdre la dignitat i col·leccionant taques de dits amb xocolata en la faldilla que només pot rentar-se en la tintoreria.
Un ésser imperfecte, però real.



Editorial Planeta
presenta
EL TIMO DE LA SUPERWOMAN


Los niños que no se acaban el desayuno, hay atasco para llegar al colegio. Un trabajo motivador y lleno de retos y de comidas interminablemente improductivas. El ascenso deseado, más responsabilidad, horarios imposibles. Logística familiar sin PowerPoint. Visitas al pediatra, a los abuelos, a una amiga deprimida. Y visitas casi imaginarias al gimnasio. Visitas de urgencia a la depiladora. Qué mujer no se pregunta algún día: pero ¿y a mí quién me cuida?

Acompañando a una directora de marketing y madre de tres hijos en un día de su vida, en este libro vemos que en la lucha diaria contra los elementos las mujeres no estamos solas. Una historia inventada, y a su vez trenzada con los relatos de otras mujeres profesionales de prestigio que nos cuentan sus experiencias, con sus contradicciones, sus renuncias y sus
dificultades: Glòria Bosch, Rosa Clará, Rosa Cullell, Bettina Farreras, Laura González Molero, Sol Jorge, Cristina Marsal, Clara Menéndez, Sita Murt, Mercedes de Pablo, Ana Ribalta, Carme Ruscalleda y Anna Tarrés.

«El tiempo me ha demostrado que es posible y enriquecedora la experiencia de empeñarse en hacer posible la complementariedad de la vida personal y profesional.» (Del prólogo de Maravillas Rojo, secretaria general de Empleo del Ministerio de Trabajo)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates