El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dijous, 21 de gener del 2010

Contes per a no dormir amb CHEMA FONT. Ouija, transcomunicació o acció ideomotriu?

dijous, 21 de gener del 2010
Aquesta nit tendrem com a protagonista la Ouija. Diuen els estudiosos que aquest "joc" ve de temps inmemoriables, però va esser en el 1890 quan va "néixer" en forma de tabler per poder posar-se en contacte amb els esperits dels difunts de la Primera i Segona Guerra Mundial , així com els caiguts en la Guerra del Golf Pèrsic. Son moltes les preguntes que encara no tenen una resposta científica contrastada. Podem realment contactar amb el esperits a través d´un tauler? Pocs son els que s´han atrevit a jugar amb ell per trobar les repostes i molts dels que ho han fet han quedat marcat per tota la vida. És un joc perillós? No es "juga" amb les entitats? O tot està a dins la nostra ment?

"Ouija"
Transcomunicació o acció ideomotriu?

Segons els seus seguidors, la ouija té com a fi el contacte de les persones que hi participen amb suposats esperits, ànimes en pena, extraterrestres i culturalment s'associa amb el contacte amb éssers de la religió catòlica com Déu i el Dimoni, tot i que això últim és rebutjat per estudiosos de la ouija.

Durant més de segle i mig de vida de la ouija s'han realitzat diversos experiments que, segons alguns escèptics, psicòlegs i científics que han investigat sobre aquesta pràctica, posen de manifest que la ouija no estableix contacte amb éssers suposadament paranormals, però...existeixen molts de casos que encara ara no tenen explicació...


La CNN va donar la notícia que un grup de 3 amics van jugar la ouija original de parker brother creada en 1972. De les 3 persones, una va desaparèixer misteriosament, registrada amb el nom de Christian Beckwith de 17 anys que encara se li busca,i de les altres 2 una es troba en el manicomio, la tecera persona va morir durant el joc sense causa alguna, l'habitatge es va trobar amb danys severs en les finestres,portes. Segons amics afins diuen que la ouija va ser trobada en l'habitatge en el 4to pis en un perfecte estat sense saber que la ouija datava de l'any 1972, quan va ser trobada el 12 d'agost de 2005 i l'accident va ser causat 7 dies després.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates