El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dilluns, 21 de desembre del 2009

MANUEL MUÑOZ s´estrena com autor a EL BALL DE LES PLOMES

dilluns, 21 de desembre del 2009
Manuel Muñoz Pedregosa, natural de Còrdoba i afincat a Mallorca, és un amant de tot lo relacionat amb l'esotèric. Tot en aquesta vida té un misteri, fins i tot la vida mateixa és un misteri, i els misteris li encanten a aquest mallorquí de cor. Aquesta nit pujarà a bord del nostre vaixell màgic per compartir l´aventura d' estrenar-se com autor novell amb l' inminent publicació del seu primer llibre:

MANUEL MUÑOZ PEDREGOSA



Té un consultori a Vilafranca de Bonany on atèn peticions d'allò més variat: és vident, tarotista, i un gran creient en el món de les fades i la fantasia, la qual empra tant per donar la bona sort com per curar l'esperit de les persones que passen un mal moment. Per potenciar la bona sort, o també per curar determinats estats de l'ànima o de l'esperit, té tot un rosari de solucions: des d'olis corporals, sabons màgics, encens d'allò més variat, fins a elements místics i màgics (pedres pels chakras, amulets, fades específiques per a cada qüestió, follets, i fins i tot articles per potenciar la líbido). Té tot un seguit de projectes literaris per compartir els seus coneixements amb la gent que pugui estar interessada, i així, Fades i Follets en el Món i a les Illes Balears és tan sols el seu primer llibre, que veurà la llum en poques setmanes.


El llibre és un recull documentat sobre els Essers Elementals, les Fades i els Follets, la seva interacció amb el món i especialment a les Balears, i quina relació tenen amb diversos misteris baleàrics molt coneguts, i altres no tant. Gran part de l'informació l'ha extreta de Internet, i també de la gent que ha acudit al seu consultori i li ha explicat diversos misteris ben interessants. En el seu primer llibre, Manuel M. Pedregosa ha volgut incloure també un petit relat, "La Història de la Fada Doddi", en el qual explica d'una manera "màgica" una història real: la història d'una amiga seva, inmigrant d'Argentina, que va venir a Mallorca i aquí va conèixer l'amor.

1 comentaris:

Joana Pol ha dit...

eeeei quina meravella Manuuuuu! Felicitats pel programa, encara que tothom sap que som fan!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates