El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimecres, 2 de desembre del 2009

La impactant història de l’únic emperador dels Estats Units, Joshua Abraham a LA RUTA D´ORIÒ

dimecres, 2 de desembre del 2009
Hola a tots! Aquesta nit tornarem a escoltar un relat espectacular sota el guiatge d’Albert Herranz dins la secció “La Ruta d’Orió”.
Recordarem la impressionant història de l’únic emperador que ha tingut els Estat Units, Joshua Abraham Norton, que va ser autor de propostes excèntriques però també algunes de les seves idees s’han fet realitat amb els anys com és el cas del pont que creua la Badia de San Francisco –The Golden Gate- .

JOSHUA ABRAHAM NORTON


Va ser símbol d’imparcialitat per a molts a la ciutat i va ser un mediador perfecte a l’hora de solucionar diversos conflictes. Artistes com Neil Gaiman, Mark Twain o Stevenson han basat diferents històries i personatges en aquest personatge històric.
Encara, avui en dia, compta amb molts seguidors que deixen flors a la seva tomba i com deia la seva necrològica al diari Alta California “Mai va fer vessar una gota de sang, mai va robar les possessions a ningú ni va assolar un país estranger en el seu nom… que ja és molt a dir al seu favor si es compara amb els altres col·legues del seu ofici”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates