El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dijous, 10 de desembre del 2009

ERIC FRATTINI anit a CONTES PER A NO DORMIR

dijous, 10 de desembre del 2009
Els Papes i la seva relació amb el sexe. Així de potent serà el contingut del seu inminent proper llibre, la publicació del qual està prevista per el proper mes de febrer i que surtirà simultàniament a un bon grapat de països i llengues. L' escriptor ens parla en exclusiva de les interessants investigacions que ha hagut de realitzar per poder recopilar informació per la seva escriptura. Eric Frattini, recent arribat de LA HABANA a on ha estat per recullir informació per la seva propera obra no ha dubtat en aceptar la nostra convidada i puja anit a bord del nostre vaixell màgic.



Autor de grans èxits com : CIA, Joyas de familia 2008 Los espías del Papa 2008 El quinto mandamiento 2007 (2009) El polonio y otras maneras de matar 2007 MI6: historia de la firma 2007 La conjura: matar a Lorenzo de Medici 2006 Kidon: los verdugos del Mossad 2006 Mossad: historia del instituto 2006 CIA: Historia de la compañía 2005 KGB: historia del centro, entre d´altres.

Periodista, escriptor i guionista espanyol, va néixer el 15 de desembre de 1963 en la capital de Perú. Professor en Ciències de la Informació de la Complutense i de la Universitat Camilo José Cela de Madrid. Viatger incansable, no va fixar una residència permanent abans de residir en Tahití, Asunción, Perú, Beirut, Jerusalem, Austràlia.
Una experiència impagable per a tenir un coneixement sociològic dels ambients i personatges pels quals giren els seus textos. Va participar en programes de ràdio i televisió com tertuliano sobre temes d'actualitat o polítics, com en Telemadrid, en El diari de la nit; Onda 6, a Cuatro amb Iker Jiménez sobre ciències ocultes, entre d'altres.

Així mateix ha dirigit documentals per a diferents televisions espanyoles. Autor de més d'una vintena de títols, traduïts a diversos idiomes i ha venut els seus drets d'autor a altres tantes editorials estrangeres. Els seus llibres són d'assaig o ficció especialment, destacant El cinquè manament, editat per Espasa Calpe en l'any 2007, amb una narrativa intemporal que està sempre en la ment dels lectors, com són els temes de l'ambició, els diners, la violència o el poder com instruments socials per a exercir un domini sobre els seus semblants.

http://www.ericfrattini.com/eric-frattini-biografia.html

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates