El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimecres, 11 de novembre del 2009

PIRATES PIRATS a LA RUTA D´ORIÒ!

dimecres, 11 de novembre del 2009
Hola amics!
Ja hem viscut plegats moltes històries i aventures, però, no se si ja estem prou preparats per sofrir un autèntic abordatge! El meu lloro, en Ploma Verda, m´ha dit que ha sentit parlar a les gavines sobre un vaixell pirata que es passeja per la nostra contrada...Sembla com si ens vigilèssin en la distancia. Nosaltres, per si de cas, hem amagat el sac de doblons i hem posat rumb cap a d´altres terres.

Diuen les males llengues que el vaixell en qüestió es capitanetjat per un tal Xango Sparreg, que conta entre la seva tripulació el ferotge Barbosa Bongosman, el corsari Dany Silver El Largo i la guapa Polisabeth Swan. Actuarem amb cautela, tothom sap del què es capaç el Xango Sparreg...


Tindrà coses interessant que contar-nos? Sap de la vida d´altres pirates famosos del mediterràni? Haurà aconseguit molts tresors? Ho descobrirem plegats aquesta nit en una RUTA D´ORIÒ totalment misteriosa.
I... qui sap! Si es porten bé amb nosaltres tal volta podrem sumar els nostres homes i celebrar-ho tots plegats amb una engolada de ron i musica fins que surti el sol! Ara bé...si la seva finalitat es la traició més bucanera, ho pagarn molt car! No hi haurà misericòrdia. Paraula de capitana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates