El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 3 de novembre del 2009

PEDRO PRIETO, un genuí rastrejador de notícies a EN CODI SECRET

dimarts, 3 de novembre del 2009
Si parlem de periodisme, el nostre convidat d´aquets nit n´és un representant amb majúscules. Pedro Prieto porta tota la vida a la recerca i captura de l' essència de les noticies més interessant per els lectors del diari a on escriu, ULTIMA HORA.



Ho sap practicament tot de la gent de la nostra comunitat. Dels personatges més estiuencs, dels famosos més cercats, de les figures més rellevants, però també de moltes persones anònimes que tenen una bona història que contar. Es un fotògraf de l' ànima. Un cercador de vivències. Un mag de la comunicació. Ningú es queda indiferent a l´hora de llegir la pàgina de Pedro Prieto. I sabeu perquè? Perquè ens conta les coses a cau d' orella, com un amic confident. I altres vegades ens sacsetja per despertar la indiferència dels ciutadans, retratant la cara manco amable de la nostra societat. La crua realitat del nostre dia a dia. La màgia de saber dir les coses.
Com deia, Pedro Prieto sap molt dels humans. De la nostra comunitat i fora de les nostres fronteres...però, què sabem nosaltres d´ell? Avui ho desvetllarem a la secció EN CODI SECRET de PIRATES I SIRENES.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates