El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dijous, 12 de novembre del 2009

Les línies de Nazca. Un misteri que estudiarem amb l´investigador CHEMA FONT.

dijous, 12 de novembre del 2009
Qui las va crear? Perquè? Van esser esser d´altres mons? Son pistes d´aterratge? Com fou possible tanta exactitut? Moltes preguntes que continuen sense resposta coherent. Aquesta nit l´investigador CHEMA FONT torna a venir a PIRATES I SIRENES per intentar esbrinar i trobar respostes. Però, sabem exactement què son les aquestes línies?

Les línies de Nazca són uns dibuixos fets a terra situats al desert de Nazca, un altiplà àrid que s'allarga uns 85 km entre les ciutats de Nazca i Palpa, a les Pampes de Jumana, al Perú. Van ser creades per la cultura Nazca entre el 200 aC i el 600 dC. Hi ha centenars de figures individuals amb diferents nivells de complexitat. Es pot trobar des de línies simples fins a dibuixos estilitzats de colibrins, aranyes, micos i sargantanes. Les línies de Nazca només es poden reconéixer com a figures coherents des de l'aire. Encara que se suposa que el poble Nazca mai hauria pogut veure les seves creacions, hi ha hagut molta especulació sobre les habilitats i les motivacions dels constructors.


Potser la teoria més extravagant fou la del suís Erich Von Daniken, qui va afirmar que les primeres línies havien estat creades per una presència extraterrestre. Posteriorment, els Nazca haurien fet la resta de les línies per tal d'invocar la tornada d'aquests éssers superiors, que haurien vist les línies des del cel estant. És a dir, seria una espècie de pista d'aterratge per indicar-los més exactament el lloc.

De seguidors d'aquesta teoria no n'han faltat, de fet podeu veure el documental "La otra realidad - Las pistas de Nazca" del Dr. Jiménez del Oso. Sovint, els seguidors d'aquestes teories, busquen les relacions entre el fenomen de les línies de Nazca i altres fenòmens com els agroglifs i les pedres d'Ica.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates