El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 17 de novembre del 2009

El metge i divulgador TOLO JAUME avui a EN CODI SECRET

dimarts, 17 de novembre del 2009
Boneeeees....
Un dimarts més confiem que el nostre convidat contesti totes les preguntes del pergamí mes especial de la mediterrànea...el que conté les qüestions de la secció EN CODI SECRET de PIRATES I SIRENES!
Metge i divulgador, en TOLO JAUME, s´ha guanyat el respecte i l´admiració de molts. Habitual dels micròfons i les ondes radiofòniques de la nostra comunitat, participa de forma regular en programes i tertulies.

En aquets darrers mesos a fundat un grup a través de FACEBOOK anomenat PALMA VIVA CLUB i ha promogut algunes accions socials de èxit destacat com la recollida d´aliments per distintes organitzacions i entitats a més d´establir els fonaments d' un nodrid grup de persones que estimen la ciutat de Palma i l´exploren plegats.

Tolo Jaume, un cavaller de les causes justes, pujat al seu modern cavall!

De fet aquest proper dissabte 21 en tindrà lloc un altre acció social conjunta en la que tothom pot participar i de la que, de ben segur, ens donarà explicacions aquesta nit.

Com si de un modern ROBIN HOOD es tractés...avui vespre descobrirem la cara interior d´un home que es dona als altres sense demanar res a canvi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates