El dispensador de somnis d´IB3 Ràdio

dimarts, 15 de setembre del 2009

Avui a CODI SECRET: el productor i cantautor Joan Bibiloni

dimarts, 15 de setembre del 2009
Hola amics pirates i sirenes d' IB3 Ràdio! Avui vespre serà una gran nit per nosaltres i demà serà un gran dia per ell. De qui parlem? Del nostre flamant convidat d' avui al nostre programa numero 2 i més concretament a la secció que avui estrenem EN CODI SECRET. Parlem de,

JOAN BIBILONI


Joan Bibiloni serà l' encarregat de donar el "sus" al XVI Mercat de Musica Viva de Vic. El cantautor mallorqui presentarà el seu darrer treball discogràfic MÀ A NES COR, un homenatge a autors musics i poetes nascuts a Manacor, com ell. Malgrat tot, avui no ha pogut resistir-se a viatjar una estonea amb noltros a PIRATES I SIRENES!

MÀ EN ES COR
Disc homenatge als poetes i músics del seu poble: Manacor. En format de llibre-2CD, amb amplia informació Bibiloni compta amb la col · laboració d'artistes com Paquito de Rivera, el baríton Joan Pons, Buika, Isidor Marí o Biel Majoral entre d'altres. Joan Bibiloni: Compositor, guitarrista, vocalista, arranjador i productor discogràfic. Compta amb un gran historial musical que l'uneix a noms internacionals de la talla de: Jon Anderson, DAVID ALLEN, GILLY SMITH, Kevin Ayers, DAVID GRAHAM, Larry Coryell, CELIA CRUZ, John Cale, etc., Amb qui ha col · laborat, tocat o gravat en diverses ocasions.


Estau tots convidats a navegar amb ell avui de matinada!

3 comentaris:

Joana Pol ha dit...

Joan Bibiloni!!! Sandra, guapíssima, per favor, saluda avui vespre de part de tots els de MALLORCA FANTÀSTICA a aquest gran artista que és Joan Bibiloni, i dóna-li també l'enhorabona per la seva bona feina duta a terme amb les Rondalles!!! Ah, i demana-li si s'animaria a fer-nos un himne pel nostre festival, o si més no dedicar-li una cançó al nostre simpàtic Drac Siurell!!!

Aqui estem, a l'espera de que arribi l'hora de retrobar-nos tots els pirates i totes les sirenes en aquest oceà fantàstic pel que podem viatjar amb vosaltres gràcies al teu vaixell màgic! A la teva salut, Capitana!!!

Pirata Pirat ha dit...

Bones, felitats pel nou programa, quina pena l'horari, si al menys comencés a les 11 o les 12 del vespre i a més es fa curt pero enhorabona.
Ah si, per favor, si erribau a fer es programa més llarg posau musiqueta pero de sa nostra, i que no tot sigui tomeu Peña perque ei ha molts més artistes, eu sentit parlar de sa Banda Calderona? Au. Ah si, i salut, Joan Bibiloni, a veure si mos posen una miqueta del nou trebai Ma en es cor que pinta mol be.

Anònim ha dit...

Sandra un programa molt bo...
quina pena que sigui tan tart...
pero no te olvidis de durme amb aquest
vaixell tan maravillos...
vull ser una de aquestas sirenes...
besos y molta sort...
May.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Pocket
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates